top of page

Redovising

Vill du att det ska vara roligt och lätt med bokföring ? 

Mig hittar du numera på :

Lilla Ekonomibyrån

 

Jag har valt att samarbeta med Lilla Ekonomibyrån i Solna när det gäller redovisningsuppdrag. Du är fortfarande varmt välkommen att höra av dig om du vill ha redovisningstjänster men jag kommer då för att underlätta för dig, genom att direkt vidarebefordra din förfrågan direkt till Lilla Ekonomibyrån, som då får svara på alla era frågor.

 Lilla Ekonomibyrån har omfattande redovisningslösningar och rådgivning till privatpersoner, nystartade och etablerade företag, ideella organisationer och mer. Följ länken ovan och läs om deras tjänster och kontakta  dem om du har frågor eller vill bli kund hos dem. 

Har du idag en redovisningsbyrå som sköter din bokföring men vill komma till Lilla Ekonomibyrån ? Då hjälper de dig med ALLT för en smidig övergång från din nuvarande redovisningsbyrå till dem.

Som digitala program rekommenderas främst Fortnox, båda har appar där du scannar in kvitton och fakturor som går rakt in i programmet. Slut med att hålla reda på kvitton m.m. Bara att scanna in dem och de hamnar direkt i programmet där vi sedan bokför dem. Vill du göra kundfakturor i mobilen ? Inga problem, apparna gör även detta och de hamnar sedan rakt in i programmet.

Har du redan idag ett digitaltprogram men inte någon av ovanstående ? Lugn vi hjälper dig att byta program.

bottom of page