top of page

Affärsutveckling som ökar potentialen i ditt företag

Är du redo att ta ditt företag till nya höjder? Vill du utöka din räckvidd, locka fler kunder och öka dina intäkter? Då är affärs och konceptutveckling något för dig !

M2L Consulting erbjuder tjänster inom affärs- och konceptutveckling. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra kunder en expertis som är unik på marknaden.

 

Vi har affärs och konceptutvecklingslösningar för små och medelstora företag och destinationer inom besöksnäringen. På M2L Consulting förstår vi de utmaningar som företag står inför i dagens ständigt föränderliga trender och krav från kunderna.

M2L Consulting tar tillsammans med dig, fram strategier och personliga lösningar som driver tillväxt och maximerar lönsamheten genom affärs och konceptutveckling. Vi kommer att genomföra djupgående marknadsundersökningar och konkurrensanalys och vår skräddarsydda strategi säkerställer att vi kan hjälpa dig med rätt idé för att få alla aspekter av ditt företag är optimerat för framgång.

 

Vi har även ett team av marknadsförare som kan skapa intresseväckande kampanjer, oavsett om du behöver en omfattande digital marknadsförings-strategi eller en kampanj för sociala medier.

 

Kontakta oss idag för att boka ett kostnadsfritt möte. Tillsammans formar vi ditt företags framtid.

 

           Tiden för er framgång är nu.

Affärsutveckling, event och koncept

Vi hjälper dig bland annat att:

 

 • Identifiera vilket kundbehov din idé löser

 • Vilka är dina ICP, USP, ESP och SSP ?

 • Utveckla ditt affärskoncept

 • Kartlägga dina konkurrenter och bransch – var finns de, hur  fungerar branschen, var växer din marknad    

 • Identifiera dina immateriella tillgångar

 •  Koncept och eventutveckling

2

Nytt koncept eller ny tjänst ?

Vi hjälper dig bland annat att:

 

 • Ta reda på ditt ”varför”

 • Sätta mätbara, realistiska och tidsatta mål

 • Utveckla affärsmodellen, konceptet/tjänsten samt definiera vad som är företagets värdeerbjudande

 • Fundera över hur ledning, team och ledarskap ska se ut

 • Ta fram en handlingsplan

3

Om oss

Många frågor kan hålla en entreprenör vaken om natten. Men  kanske de mest utmanande frågorna är – Vilken affärsidé, koncept eller tjänst kan jag ytterligare skapa som folk vill ha och som skapar ett värde i deras liv? Hur kan jag utveckla mitt nuvarande koncept och min affärsidé ? Hur får jag mitt företag att utvecklas mera och gå med vinst ?

Vi på M2L Consulting har många års erfarenhet av att hjälpa företagare med dessa frågor. Vi har dessutom några av branschens bästa konsulter i vårt team. Vår gemensamma erfarenhet, kompetens och passion är grunden för vår framgång i att hjälpa våra kunder.  Vilket gör att vilken fråga eller problem du än har så kan vi lösa det.

4

!!!

M2L Consulting har lösningen på ditt problem !

Kontakta oss idag

bottom of page