top of page

Våra Tjänster

Trygga affärsmän

Affärsutveckling

Att ta fram en varumärkes-plattform är en spännande  resa som involverar att definiera företaget och hitta rätt uttryck för att få en egen plats ute på marknaden. En varumärkesplattform är i många fall ett eller flera dokument som anger hur bildmanér, färger, typsnitt, form, disposition och tonalitet ska samverka för att ert företag ska uppfattas på rätt sätt. Man kan i dokumentet även detaljera hur rörlig kommunikation som video ska se ut och hur ett mejl ska skrivas.

Redovisning

Redovisning

M2L Ferry Executive är en digital bokförings och redovisningsbyrå. Så oavsett var ni befinner er i världen så kan vi göra er bokföring.

 

Många som hör av sig till oss vill hitta en enkel lösning som är smidig att använda och som gör det möjligt för dem allt slippa hålla på med alla papper och kvitton och samtidigt kunna känna sig trygga i att det ekonomiska går rätt till.

Vi är en 100% digital redovisningsbyrå där ni skickar in material och attesterar på ett knapptryck vart ni än befinner er. Resten sköter vi åt er, från löpande bokföring, betalningar, deklarationer till rapportering av viktiga nyckeltal. 

terapi

Business Coach

Vill du utvecklas i ditt chefs- och ledarskap, har du utmaningar som du behöver stöd i? Genom coachning får du ett professionellt stöd som stöttar dig i din utveckling. Kanske sitter du fast i en frågeställning, behöver få nya perspektiv i hur du kan få med dig dina medarbetare med högre engagemang och motivation eller är du ny i ditt uppdrag?

Coachning handlar om att få nya perspektiv och lärdomar både om sig själv och sin situation. Det gör vi genom att ställa frågor som utmanar och stretchar dig till nya insikter och idéer kring hur du vill leda för att skapa riktigt bra resultat. Coachning är ett kraftfullt verktyg för att uppnå förändring. 

Önskar du en offert?

Vi skickar gärna en offert till er. Kontakta oss redan idag. 

Tack för meddelande

bottom of page